yorkboorunrun.com
Velkommen, du kan logge ind eller oprette en konto.
Sale
Damer Køb Crocs Winter Puff Boot Women Black/Char Sort Sko Online Boots & Støvler 52060-00

Damer Køb Crocs Winter Puff Boot Women Black/Char Sort Sko Online Boots & Støvler 52060-00

Produktkode: 52060-00
Tilgængelighed: På lager
DKK587,20 DKK544,37
Antal: + -

Tilgængelige muligheder

*

Kategori:

Dame

Skotype:

Boots & Støvler

Farv:

Sort

Pasform:

Små

Ydermateriale:

Gummi, Tekstil

Sål:

Syntetisk

Varemærke:

Crocs

Varenummer:

52060-00

Crocs Winter Puff Boot Women Black/Char


Vinteren i Norden er ofte regnfuld og våd, og mange en sko bliver plettede og ødelagte takket være sne og sjap. Hvis du vil undgå ødelagt læderfodtøj, men samtidig klæde dig pænt og komfortabelt, er et par Crocs Winter Puff Boot Women Black/Char det perfekte valg. Disse smukke vinterstøvler er varmt foret og fremstillet af det unikke materiale Croslite.

Smarte materialer


Crocs Winter Puff Boot er en komfortabel vintersko lavet af det specielle materiale Croslite. Croslite er ultra let og har gode egenskaber, såsom en behagelig stødabsorbering. Selvom skoene er lavet af gummi, er de varmt foret, så fødderne holdes varme og tørre, selv i sjap.

Stilfuldt design med flotte detaljer


Crocs Winter Puff-støvlerne er helt sorte. En meget praktisk farve, der er let at matche med både mønstre og materialer. Skoene har et stilfuldt design med en gummidel forneden og en synlig foring foroven. Match skoene med et par behagelige jeans eller med varme leggings og en kjole.

Crocs skopleje


Crocs Winter Puff Boot behøver ikke megen vedligeholdelse. Eftersom skoene i høj grad består af gummi, er det fint at skylle skoene, hvis de bliver snavsede. Denne skomodel er ganske lille i størrelsen, så hvis du ønsker at skabe plads til en ekstra sål eller tykke sokker, kan være godt at gå en størrelse op.Vis mere.Visa mindre.

Damer Køb Crocs Winter Puff Boot Women Black/Char Sort Sko Online Boots & Støvler 52060-00